Over ons

RendeMentors is het bedrijfskundig adviesbureau voor het MKB in Noord-Nederland. RendeMentors helpt ondernemers om meer plezier én rendement uit hun organisatie te halen. Van vragen over het optimaliseren van processen, het inzicht verkrijgen in het menselijk kapitaal tot aan levensvatbaarheidsonderzoeken en bedrijfsovernames, RendeMentors helpt bedrijven verder.

Daarnaast zorgt RendeMentors voor concrete en heldere inzichten waardoor u als team een gezamenlijke taal gaat spreken, doelgericht aan de slag gaat en start met de juiste opstelling waardoor u klaar bent voor de competitie. RendeMentors begeleid bedrijven in het realiseren van ambities en doelen.

Aan de hand van zelf ontwikkelde modellen en methoden helpt RendeMentors organisaties bij het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen, managementvaardigheden, competenties, gedrag en drijfveren. Met andere woorden: hoe wil ik voetballen en wie past het beste op welke positie binnen mijn team? Op die wijze helpt RendeMentors organisaties bij het duurzaam verbeteren van het rendement.