Vragen over Rendementors? Bel met: 050 230 8323

Achtergrond

Vaak kijken bedrijven naar de direct meetbare aspecten. De balans en de verschillende ratio's worden opgesteld en de bank geeft inzicht in de financiële mogelijkheden. Maar hoe zit het nu met de minder eenvoudig te meten aspecten, die minstens zo belangrijk zijn voor het succes van een organisatie? Sterker nog: het succes (of het falen) van een organisatie heeft veelal te maken met het gedrag en de competenties van de medewerkers, met het aanwezige leiderschap en met de cultuur van een organisatie.

Aan de hand van speciaal ontwikkelde methoden, geeft RendeMentors niet alleen inzicht in de succes- en faalfactoren van organisaties maar met name ook in de minder meetbare aspecten zoals bijvoorbeeld de cultuur van een organisatie, in leiderschap en in de aanwezige en gewenste competenties. Er wordt niet alleen gekeken naar de deelgebieden afzonderlijk maar juist naar de onderlinge samenhang. Dus wat voor invloed heeft bijvoorbeeld de aanwezige leiderschap van een organisatie op het rendement.

Aan de hand van deze aspecten helpt RendeMentors organisaties bij het meetbaar verhogen van het rendement. Samen met haar partners Menat en Insane Results is RendeMentors continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en producten.

Bel ons op:050 230 8323

Of vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

LinkedIn

Daniel Bies

Daniel Bies

Owner at RendeMentors BV
Ga naar LinkedIn