Vragen over Rendementors? Bel met: 050 230 8323

Organisaties

Een organisatie moet blijvend in beweging zijn om goed in te kunnen spelen op voortdurende veranderingen in de steeds complexer wordende markt. Organisatieontwikkeling is een systematische methodiek voor het tegelijkertijd en in samenhang ontwikkelen van medewerkers èn organisatie. Organisatieontwikkeling is niet een incidentele gebeurtenis maar een continu proces.

RendeMentors onderschrijft de mening dat de medewerkers de belangrijkste factor zijn om organisatieveranderingen tot een succes te maken. Er dient een evenwicht te zijn tussen de ontwikkeling van de organisatie en die van het personeel. Deze win-win situatie ontstaat als de organisatie zijn medewerkers de ruimte geeft om zich te ontwikkelen en als de gewenste situatie aansluit bij de competenties van de medewerkers (en andersom).

RendeMentors begeleidt organisaties bij deze ontwikkeling. Dit doen we door inzichten te geven in structuren, competenties, leiderschap, teamsamenstellingen, gedrag en drijfveren van uw medewerkers. Door het op de juiste wijze inzetten van de aanwezige competenties, zullen organisaties een duurzaam beter rendement behalen.

Bel ons op:050 230 8323

Of vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

LinkedIn

Daniel Bies

Daniel Bies

Owner at RendeMentors BV
Ga naar LinkedIn