Vragen over Rendementors? Bel met: 050 230 8323

Sport en Coaching

Net als in het bedrijfsleven, ben je ook bij het uitoefenen van je sport in eerste instantie mens. En net als binnen een bedrijf heb je bij het uitoefenen van je sport ook te maken met (team)doelen, omgevingsfactoren en een bepaalde organisatie. Ook heb je natuurlijk te maken met de interactie tussen mensen. En of dat nu als manager naar je personeel of als coach naar je sporters is, in alle gevallen heb je te maken met gedrag, drijfveren, ontwikkelmogelijkheden en communicatie.

Bij het maximaal presteren in de sport, zijn een viertal aspecten van belang. Deze zijn onder te verdelen in

  • Techniek
  • Tactiek
  • Fysiek
  • Mentaal

RendeMentors helpt sporters op het mentale gebied. Door inzicht te krijgen en te geven in gedrag en de drijfveren van een sporter, kan er gericht gecoacht worden met als doel om het maximale uit je kwaliteiten te halen.

Naast het begeleiden en coachen van de individuele sporter, begeleidt RendeMentors ook (sport)teams om, als team, zo optimaal mogelijk te presteren. Door inzicht te geven in hoe een team functioneert en wie welke rol daarin vervult, helpen wij sporters en coaches bij het verhogen van het rendement van het team.

Coach de Coach

RendeMentors ondersteunt coaches op divers gebied om inzicht te krijgen in het (effectieve en ineffectieve) gedrag van haar sporters. Tevens beschikt RendeMentors over methoden om inzicht te geven in de sturende en ondersteunende capaciteiten van een sporter en in zijn of haar mentale weerbaarheid. Door het verhogen van inzicht, zullen de lange termijn doelen gerichter en beter bereikt worden.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons op:050 230 8323

Of vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

LinkedIn

Daniel Bies

Daniel Bies

Owner at RendeMentors BV
Ga naar LinkedIn