Vragen over Rendementors? Bel met: 050 230 8323

Organisatie processen

Organisatie processen

Organisaties zijn constant aan verandering onderhevig. Markten en werkwijzen veranderen en ook externe factoren hebben invloed op de wijze waarop een organisatie zich profileert. Succesvolle organisaties zijn in staat zich aan te passen aan de omstandigheden. Zowel de bedrijfsprocessen als de rollen en het gedrag van de mensen zal veranderen.

Bedrijfsprocessen beschrijven de dienstverlening of het productieproces van een organisatie. Binnen organisaties wordt er onderscheid gemaakt in primaire, ondersteunende en besturende processen. In een procesgerichte organisatie vindt besturing op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau plaats. RendeMentors helpt organisaties bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en de afstemming van de het menselijk kapitaal op deze processen. Door een optimale afstemming zal het rendement van uw organisatie meetbaar en duurzaam toenemen.

Om uw productieproces te optimaliseren, gebruikt RendeMentors onder andere de speciaal ontwikkelde RendeMentorsscan en worden inzichten verkregen door het gebruik van de Lean Six Sigma methode.

 

 

Bel ons op:050 230 8323

Of vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

LinkedIn

Daniel Bies

Daniel Bies

Owner at RendeMentors BV
Ga naar LinkedIn