Vragen over Rendementors? Bel met: 050 230 8323

RendeMentorsscan

RendeMentorsscan

Het doel van deze scan is om – snel en met beperkte inspanning – een gedegen inzicht te krijgen in de wijze waarop uw bedrijf presteert. De gegevens dienen logische besluiten mogelijk te maken, die leiden naar concrete resultaten en een verhoging van uw rendement. Door knelpunten (die het bedrijf afhouden van het bereiken van haar doelstellingen) op te lossen kunnen ‘quick wins’ worden gerealiseerd.

De RendeMentorsscan is speciaal ontwikkeld om inzicht te krijgen in de cultuur, het leiderschap en de succes- en faalfactoren van een organisatie. Er wordt niet alleen afzonderlijk naar deze aspecten gekeken maar ook naar de onderlinge verbanden. Dus wat voor invloed heeft bijvoorbeeld de huidige manier van leidinggeven op het uiteindelijke resultaat van uw bedrijf en hoe komt het bijvoorbeeld dat de arbeidsproductiviteit te laag is?

De RendeMentorsscan is een unieke methode die uw organisatie helpt om op een doelmatige en efficiënte manier inzicht te krijgen in de verschillende deelgebieden van uw organisatie. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.rendementorsscan.nl. Ook komen wij graag bij u langs om u meer informatie te geven over deze unieke methode.

Klik hier om een verkorte scan te maken

Bel ons op:050 230 8323

Of vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

LinkedIn

Daniel Bies

Daniel Bies

Owner at RendeMentors BV
Ga naar LinkedIn