Vragen over Rendementors? Bel met: 050 230 8323

mei 12, 2016

FC Groningen zoekt een Rasmus (m/v)

FC Groningen is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een Rasmus.Wegens voor hem moverende redenen heeft onze huidige Rasmus besloten om te vertrekken. Daar wij het komende seizoen minimaal dezelfde resultaten willen behalen, willen we deze belangrijke functie graag voor eind juni hebben ingevuld. 

Functie eisen:

- Leiderschap. We zijn op zoek naar iemand die op voor het team belangrijke momenten het team kan motiveren.Daarnaast zoeken wij een Rasmus die het goede voorbeeld geeft, resultaatgericht en besluitvaardig is. 

- Cultuur: om een goede kans van slagen te hebben, zal onze nieuwe Rasmus ook goed bij de cultuur van ons bedrijf moeten passen. Deze cultuur omschrijft zich het beste als familiair en prestatiegericht. 

Door de huidige samenstelling van ons team, gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar een man met een aanvoerdersband om. 

...Zo zou het begin van een advertentie eruit kunnen zien. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel met specifieke kenmerken. Zeker als er een belangrijke medewerker vertrekt. Maar hoe weet je nu of de kandidaat over de gewenste competenties beschikt? Hoe kom je er achter of iemand resultaatgeicht is? Of dat iemand goed kan samenwerken? Of nauwkeurig is? RendeMentors kan u hierbij helpen. De juiste man of vrouw dient namelijk niet alleen goed te kunnen "voetballen". Hij of zij moet ook passen bij het bedrijf en bij het aanwezige leiderschap om op die wijze het maximale uit het team te halen. 

RendeMentors helpt organisaties graag verder. En daarnaast willen we "de enige echte Rasmus" heel erg bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen we hem heel veel succes in Zweden met zijn verdere carriere. En wellicht zien we hem ooit als trainer terug bij FC Groningen. 

 

Reactie plaatsen

Vul het onderstaande veld alstublieft niet in!

Bel ons op:050 230 8323

Of vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

LinkedIn

Daniel Bies

Daniel Bies

Owner at RendeMentors BV
Ga naar LinkedIn